Kwakernaat coaching en HR advies

de weg naar persoonlijke groei

Profiel

Vele jaren ben ik als Human Resource professional werkzaam in de commerciĆ«le sector in verschillende branches. Van zakelijke dienstverlening tot industrie, van logistiek tot groothandel. Ook voor mij is continue ontwikkeling vanzelfsprekend. Naast mijn HBO opleiding - Human Resources oftewel personeel & organisatie heb ik aanvullende vakinhoudelijke opleidingen en cursussen gevolgd, zoals o.a. een 2-jarige Master NLP opleiding, systemisch werk, inzicht in invloed, karakterstructuren, praktijkdiploma loonadministratie. 

Tot slot ben ik een gecertificeerde practitioner in Insights Discovery, een model dat ik vaak en met veel resultaat gebruik om tot inzichten te komen. 

Mijn kernbegrippen zijn doelgericht, gedreven, analytisch, integer en betrouwbaar. Ik ben een specialist op het gebied van human resources oftewel personeel & organisatie en weet aandacht voor de mens te combineren met oog voor de business. 

Naast mijn baan als HR professional van een groot gerenommeerd bedrijf in Rotterdam ben ik werkzaam als zelfstandig coach en HR adviseur. 

Klik hier voor mijn linked in profiel.

Werkwijze coachtrajecten

Bij het coachtraject sta jij centraal en ga ik uit van je eigen kracht. Wat wil je bereiken? Samen gaan we op zoek naar het probleem achter het probleem. Ik leer je om het probleem helder te krijgen of het probleem vanuit een andere invalshoek te ervaren. Ik draag niet de oplossing aan, maar door het stellen van doelgerichte en prikkelende vragen kom je zelf tot inzicht en tot de oplossing van het probleem met als doel een blijvend resultaat te bewerkstelligen. 

Het coachtraject start met een intake gesprek waarbij helder wordt waar we aan gaan werken. Daarna vinden, afhankelijk van het werkpunt, 3 tot 5 coachgesprekken van 1,5 uur plaats. Tijdens mijn coach sessies maak ik o.a. gebruik van NLP, systemisch werken of Insights Discovery. 

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Kwakernaat Coaching.