Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kwakernaat coaching en HR advies

de wag naar persoonlijke groei

Profiel

Ruim 25 jaar ben ik werkzaam als Human Resource professional. Mijn ervaring heb ik opgedaan in het bedrijfsleven bij verscheidene multinationals in verschillende branches. Van zakelijke dienstverlening tot industrie van logistiek tot groothandel. Ik heb een HBO opleiding richting Human Resources oftewel personeel & organisatie. Daarnaast heb ik aanvullende vakinhoudelijke opleidingen en cursussen gevolgd als process communicatie management, inzicht in invloed, leidinggeven, praktijkdiploma loonadministratie. Tot slot heb ik een 2-jarige opleiding situationeel coachen met behulp van NLP gevolgd met als resultaat dat ik een gediplomeerde master coach NLP ben.

Ik ben lid van de NVP, een vereniging voor personeelsbeleid.

Mijn kernbegrippen zijn doelgericht, gedreven, integer en betrouwbaar. Ik ben een specialist op het gebied van personeel en organisatie oftewel human resources.

Naast mijn baan als hoofd van een human resource afdeling van een groot bedrijf in Rotterdam ben ik werkzaam als zelfstandig coach en adviseur. 

Klik hier voor mijn linked in profiel.

Werkwijze coachtrajecten

Bij het coachtraject staat voor mij de coachee (de persoon die gecoacht wordt) centraal. Ik ga uit van de eigen kracht en inzet van de coachee. Wat wil de coachee bereiken? Samen gaan we op zoek naar het probleem achter het probleem. Ik leer de coachee om het probleem helder te krijgen of het probleem vanuit een andere invalshoek te ervaren. Ik draag niet de oplossing aan, maar door het stellen van doelgerichte en prikkelende vragen komt de coachee zelf tot inzicht en oplossing van het probleem. Dat zorgt ervoor dat de coachee zelf de oplossing vindt en zorgt voor een blijvend resultaat. 

Het coachtraject start met een intake gesprek waarbij het werkpunt van de coachee helder wordt. Daarna vinden, afhankelijk van het werkpunt, 3 tot 5 coachgesprekken van 1,5 uur plaats. Tijdens mijn coach sessies maak ik o.a. gebruik van diverse NLP-modellen. NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. 

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Kwakernaat Coaching.